Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή των νομικών της ΠΑΕ Άρης, Τσομίδη, Χριστοφορίδη και Αργυριάδη:

«Καταγγέλλουμε την ανεύθυνη, παραπλανητική και υποβολιμαία συμπεριφορά παραγόντων του Άρη, που στόχο έχει να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα. Επίσης, καταγγέλλουμε όλους αυτούς που εντύπως και ηλεκτρονικά προσβάλλουν παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Άρης, που έχουν δώσει το είναι τους για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ανακοινώνουμε ότι το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους υπουργούς κλείστηκε για την Παρασκευή στην Αθήνα, ύστερα από δική τους πρόσκληση.

Ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία, αντιλαμβανόμενη στο πλαίσιο της διαδικασίας εξυγίανσης όχι μόνο των ΠΑΕ, αλλά γενικότερα της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, ότι το δίκαιο αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 θα γίνει δεκτό. Χωρίς αυτό να σημαίνει το μη καταλογισμό των ποινικών, οικονομικών, ηθικών ευθυνών, όσων έφεραν την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτή την οικτρή κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα υπαχθεί στο άρθρο 99. Όχι γιατί θα του χαριστεί κάτι, αλλά γιατί το δίκαιο και ο νόμος το επιβάλλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου